martes, 3 de abril de 2012

És el teu torn!



Ara que estem de vacances és possible que aprofitis per llegir algun llibre oblidat que no has pogut obrir abans pels exàmens, com volem que participis i li donis vida a aquest blog hem pensat que ens podries recomanar algun llibre que t'agradi i llegiries més d'una vegada.


Si serà per llibres!
Començarem nosaltres recomanant Camí de mort de Jordi Pàmias, una obra de teatre de 128 pàgines en les quals s'observa com evolucionen psicològicament els personatges i sents exactament el que senten ells. Una història que et farà pensar.




SINOPSIS



Un fet real, esdevingut a la comarca de l'Urgell, és objecte de recreació literària. Un noi de quinze anys, Ramon Pubill, va morir en un estrany accident ferroviari, víctima d'un atzar tràgic. Els personatges de l'obra (els pares, el mestre, l'amic i l'amiga, entre altres), colpits per la mort, evoquen el noi amb paraules commovedores, que l'apropen a la ment de l'espectador. Francesc Vallverdú ha dit: “Lobra de Jordi Pàmias és sobretot un poema dramàtic, un cant polifònic en què sexpressa reiteradament tota lemoció dels personatges davant la mort dun ésser estimat.”






No hay comentarios:

Publicar un comentario